Stomatologie Generală

Cafeaua, ceaiul, tutunul și o serie de alimente pot duce la pătarea dinților și apariția tartrului. Acesta reprezintă mineralizarea unor resturi alimentare ce nu sunt ȋndepărtate prin periaj și, netratat, poate duce chiar la pierderea dinților. De aceea, procedurile de detartraj și periaj profesional sunt extrem de importante și este recomandat să le efectuăm cel puțin o dată pe an sau chiar mai des, ȋn cazul fumătorilor. Procedurile sunt rapide și nedureroase, dar pot provoca o sensibilitate a danturii, care durează o zi sau două după tratament.

Detartraj și Periaj Profesional

Oricât de bine ne-am spăla pe dinți, tot vor exista zone mai greu accesibile, care vor rămâne necurățate. Astfel, placa bacteriană se poate acumula în timp, formând depuneri dure, numite tartru, care dacă nu sunt îndepărtate la timp, printr-un detartraj profesional, pot cauza probleme gingivale și chiar parodontoză.

Pentru a reduce riscurile și a evita orice agravare este recomandat să alegem periodic servicii dentare care includ și un pachet de detartraj.

Tehnicile disponibile la ora actuală permit eliminarea mult mai simplă a reziduurilor și o menținere a sănătății dentare cât mai eficientă și mai puțin dureroasă.

În cabinetele noastre puteți beneficia de detartraj, periaj și airflow la preț foarte mic și chiar de un detartraj cu ultrasunete, cu un preț excelent.

Extracții Dentare

În cabinetele noastre poate fi realizat orice tip de extracție dinți și măsele cariate. Serviciile noastre se adresează atât adulților, cât și celor mici. Astfel, dacă aveți nevoie de o extracție, la noi găsiți un medic stomatolog, care să vă scape și de această problemă.

În cazul dinților de lapte, extracțiile dentare efectuate într-un cabinet stomatologic pot fi simple, sigure și mai puțin traumatizante.

În cazul dentiției permanente, extracția reprezintă ultima soluție la care vrem să recurgem. Însă dacă dintele natural nu mai poate fi salvat, cu regret vom fi nevoiți să recurgem la o extracție dentară.

Dacă doriți cel mai bun preț pentru extracții dentare, alegeți cabinetele dentare VioDent!

Obturație Canal

Obturația de canal reprezintă o procedură dentară realizată în cabinetele VioDent de un medic stomatolog specialist. Prin aceasta se tratează și se salvează un dinte foarte cariat.

Obturația de nerv reprezintă ultima etapă a unui tratament endodontic. Procedura implică îndepărtarea țesutului afectat de pătrunderea bacteriilor și de infecție. Prin această intervenție se asigură păstrarea dintelui. În unele cazuri, după operația de obturație, este nevoie și de refacerea dintelui.

Pentru eficiența intervenției va fi nevoie de o radiografie dentară, în care să poată fi văzută clar și localizată prezența infecției. Abia apoi se poate recurge la un tratament endodontic cât mai corect.

Ai nevoie de o consultație profesionistă?

Programează-te Acum!

Coroane Dentare

Coroanele dentare sunt lucrări de protetică ce acoperă un dinte cu un grad mare de distrugere coronară sau un bont al unui implant. Ele reprezintă cea mai avansată soluție disponibilă pentru a salva dantura din punct de vedere estetic și funcțional.

Coroana dentară îmbracă în totalitate dintele afectat și este realizată personalizat într-un laborator stomatologic, conform amprentei luate de la fiecare pacient. Astfel, aceasta de fixează perfect pe dintele afectat.

În cabinetele VioDent folosim doar tipuri de coroană fizionomică, din materiale de calitate, cu cea mai bună adaptabilitate și rezistență. Realizam orice fel de coroane, fie din zirconiu sau ceramică. Oferim un preț foarte competitiv.

Fațete dentare

Fațetele dentare sunt lucrări protetice realizate dintr-o foiță fină de ceramică sau oxid de zirconiu, ce se aplică pe fiecare dinte. Fațeta dentară se cimentează pe suprafața vizibilă a dintelui și este folosită în special în cazul dinților frontali.

Fațetarea dinților se poate realiza prin două metode, respectiv prin pregătirea prealabilă prin șlefuire a dinților sau fără pregătire, în cazul dinților mai mici, cu spații interdentare mari.

În cabinetele VioDent realizăm ambele tipuri de lucrări de fațetare dentară, la un preț avantajos și competitiv.

Aparat Dentar

Aparatul dentar este un aparat ortodontic fix ce are ca scop îmbunătățirea poziției anumitor dinți sau a poziției maxilarului superior și inferior. La ora actuală există multe variante de aparate de dentare, cu eficiență și estetică mult îmbunătățită.

Cel mai popular în rândul tinerilor rămâne aparatul metalic. Chiar dacă nu reprezintă cea mai estetică soluție, aspectul lui este îmbunătățit astăzi cu brackeți din materiale ce pot fi colorate în alb sau pot fi personalizate.

Un aparat dentar garantează rata de progres cea mai mare și produce cele mai rapide și eficiente rezultate, la cel mai avantajos preț.

Proteze Dentare

Protezele dentare sunt lucrări protetice mobile care au rolul de a suplini dinţii lipsă. Chiar dacă nu oferă aceeași senzație ca dinții naturali și necesită o perioadă de acomodare, variantele disponibile la ora actuală sunt mult mai estetice și mai confortabile.

Există două tipuri principale de proteze dentare: totale şi parţiale. Cu ajutorul și sfatul unui medic dentist puteți alege tipul care este cel mai potrivit și cu care să vă simțiți cel mai bine.

Fie că optați pentru o proteză acrilică sau elastică, în cabinetele noastre vom căuta mereu cele mai bune alternative și vă vom oferi cele mai sigure soluții.

Oferim cel mai avantajos preț pentru proteze executate pe comandă la un laborator dentar specializat!

Program de lucru

Valorile noastre

  • ResponsabilitateResponsabilitate
  • EmpatieEmpatie
  • ÎnvăţareÎnvățare
  • Respect
  • CorectitudineCorectitudine