Implant Dentar

Apelarea la implanturi dentare pentru a suplini unul sau mai mulți dinți lipsă reprezintă la ora actuală cea mai recomandată soluție disponibilă. Cu cât intervenția este efectuată la mai puțin timp de la pierderea sau extracția dentară, cu atât procedura va fi mai puțin costisitoare și mai simplă.

Ce este implantul dentar?

Implantul este cea mai modernă și sigură reconstrucție dentară pentru a umple un gol lăsat de absența unuia sau mai multor dinți și chiar a dinților de pe o arcadă întreagă. El este alcătuit din mai multe părți, respectiv: un șurub de titan pur, un bont protetic și o coroană. Acesta permite restaurarea și refacerea completă a dentiției, recâștigarea funcționalității și obținerea unui aspect cât mai natural și estetic.

Grație materialelor și tehnicilor disponibile în prezent sunt posibile intervenții de implantologie dentară rapide și complexe, cu adiție osoasă, fixare sigură și rezultate durabile.

Prețul unui implant dentar realizat în cabinetele VioDent este unul extrem de avantajos, astfel încât cei mai mulți pacienți să aleagă această variantă în locul punților dentare sau al protezelor mobile.

Oferim și soluții premium, așa cum sunt cele furnizate de un implant dentar megagen.

Ai nevoie de o consultație profesionistă?

Programează-te Acum!

Rezecție Apicală

Atunci când anumite probleme dentare nu sunt tratate la timp sau un pacient are parte de un tratament endodontic nereușit, la baza dintelui se poate forma un abces sau o pungă de puroi de dimensiuni mari. În multe astfel de cazuri va fi nevoie de o rezecție apicală.

Rezecția apicală reprezintă o procedură chirurgicală dentară de îndepărtare sau de extirpare a unui țesut de granulație format în os, la nivelul vârfului rădăcinii dentare. Adesea este vorba despre o infecție transmisă de la rădăcina dintelui, care se localizează treptat în os și care se poate extinde și la alți dinți sau poate perfora masa osoasă. De obicei, o astfel de operație urmează unor tratamente nechirurgicale de îndepărtare a infecției sau unui retratament de canal la microscop.

Rezecția apicală este, în general, o procedură rapidă, care începe cu administrarea unui anestezic local. După ce substanța își face efectul, se recurge la îndepărtarea chirurgicală a țesutului infectat. Apoi, pentru sigilarea zonei, se face o curățare perfectă.

Dacă se respectă sfaturile medicului stomatolog și se menține o igienă orală corespunzătoare, recuperarea după o rezecție apicală este una scurtă și fără complicații.

Dacă aveți nevoie de o astfel de intervenție, prețul unei rezecții apicale în cabinetele VioDent este unul foarte avantajos!

Reabilitare Totală – Fast & Fixed

Pierderea dentiției de pe o arcadă completă reprezinta în trecut o reală problemă pentru toți pacienții care se aflau în această situație. Însă, în zile noastre, grație evoluției tehnicilor dentare disponibile există și pentru aceștia speranța la un zâmbet frumos și la o rezolvare rapidă.

Reabilitarea fast&fixed pentru maxilar și mandibulă este cea mai modernă și mai sigură soluție pentru reabilitarea totală, fixă și imediată a arcadelor afectate de parodontoză și edenție.

Această metodă se adresează tuturor pacienților care nu mai au niciun dinte sau care vor să înlocuiască o proteză dentară mobilă cu o proteză dentară fixă, mult mai sigură, confortabilă și estetică.

Unul din principalele avantaje ale acestei soluții de reconstrucție dentară și implantologie este timpul scurt necesar pentru implementare. Fast & Fixed reprezintă un sistem de implanturi ce permite ca, în numai 24 de ore, un pacient care suferă de edentație totală să poată beneficia de un implant fix rapid provizoriu.

Program de lucru

Valorile noastre

  • ResponsabilitateResponsabilitate
  • EmpatieEmpatie
  • ÎnvăţareÎnvățare
  • Respect
  • CorectitudineCorectitudine