Estetică Facială

Obținerea și păstrarea unui chip tânăr, cu trăsături ferme și bine conturate, este idealul de frumusețe din toate timpurile.

Injectare Botox

Cum natura nu a fost la fel de generoasă cu toată lumea și trecerea timpului lasă mereu urme, apelarea la procedurile de estetică facială de injectare cu botox sau acid hialuronic reprezintă unele dintre cele mai simple și eficiente soluții disponibile la ora actuală.

Toxina botulinică sau botox reprezintă una dintre cele mai sigure și practice metode de anulare a efectelor îmbătrânirii și de tratare a ridurilor. Pentru că oferă rezultate excelente și vizibile imediat, acest tratament a câștigat foarte multă popularitate în ultima vreme.

În eficiența și durata efectelor obținute, un rol important îl joacă calitatea produselor pentru buze și riduri. Atunci când vreți să apelați la această metodă de modelare și întinerire, ar trebui să luați în considerare și cât costă o astfel de injecție.

În cabinetele VioDent realizăm intervenții estetice speciale și oferim cel mai avantajos preț la injectare cu botox.

Ai nevoie de o consultație profesionistă?

Programează-te Acum!

Augmentare Buze, Pomeți, Linie Mandibulară

Obținerea formelor faciale perfecte, care să estompeze ridurile și să dea feței un aspect tânăr și radiant este posibilă astăzi grație procedurilor și intervențiilor estetice de injectare cu acid hialuronic și botox.

Produsele disponibile, eficacitatea lor și prețul pentru remodelare facială nu mai sunt destinate exclusiv persoanelor cu posibilități financiare foarte mari sau vedetelor. Mărirea  buzelor cu botox sau acid hialuronic și corectarea ridurilor de expresie se pot face mult mai ușor acum. Prețurile pentru augmentarea buzelor și injectarea pomeților cu acid hialuronic sunt accesibile mult mai multor categorii.

Apelarea la aceste intervenții vă poate ajuta să obțineți trăsăturile faciale dorite, să vă eliberați de complexe și să aveți mult mai multă încredere în voi.

Efectele unor astfel de proceduri estetice durează, în funcție de cantitatea și produsele alese, aproximativ 6 luni. Astfel, dacă doriți o intervenție cu efecte wow sau una care să vă modifice vizibil, soluțiile disponibile sunt personalizabile și reversibile.

Fie că doriți doar o intervenție de corectare a ridurilor sau una care să vă aducă o remodelare a pomeților și o linie mandibulară perfectă, în cabinetele VioDent veți găsi cele mai bune soluții și un medic specialist.

Tratament hiperhidroza axilă

Hiperhidroza sau transpirația excesiva reprezintă un răspuns exagerat al glandelor sudoripare, cu efecte foarte neplăcute pentru persoana afectată. Acest aspect este cauzat de cele mai multe ori de creșterea secreției sudoripare și determinată de o dereglare hormonală.

De aceea apelarea la un tratament pentru hiperhidroza axială reprezintă de cele mai multe ori singura soluție pentru a scăpa de disconfortul creat de această situație și de revenire la o situație normală.

Injectarea de toxină botulinică pentru hiperhidroză reprezintă una dintre cele mai eficiente și sigure intervenții disponibile la ora actuală. Tratamentul se folosește în medicina de specialitate de peste 30 de ani, este sigur și nu are reacții adverse. Intervenția nu influențează echilibrul intern al organismului sau transpirația din alte zone.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei metode eficiente și viabile de tratament pentru transpirație excesivă, alegeți procedura cu toxină botulinică ce poate fi realizată în cabinetele VioDent!

Program de lucru

Valorile noastre

  • ResponsabilitateResponsabilitate
  • EmpatieEmpatie
  • ÎnvăţareÎnvățare
  • Respect
  • CorectitudineCorectitudine