Credem în

Am pornit la drum cu misiunea de a oferi tuturor pacienţilor noştri cele mai bune servicii dentare, în condiţii de maximă siguranţă şi confort. În acelaşi timp, ne asumăm rolul de a educa oamenii, nu doar de a-i ajuta să rezolve o situaţie punctuală. Pe lângă tratamentul de care are nevoie, fiecare persoană care ne trece pragul primeşte sfaturi despre o igienă orală corectă şi prevenţia problemelor dentare.

Misiune, Viziune, Valori

“Tratează-i pe ceilalţi aşa cum ţi-ai dori tu să fii tratat”

Primul cabinet stomatologic VioDent a fost deschis în ianuarie 2008, în Răcari, judeţul Dâmboviţa. La scurt timp, în vara lui 2009, a urmat cabinetul din Băleni, iar în 2011 cel din Chitila. Încă de la început, ne-am asumat rolul de a educa oamenii, nu doar de a-i ajuta să rezolve o situaţie punctuală. Pe lângă tratamentul de care are nevoie, fiecare persoană care ne trece pragul primeşte sfaturi despre o igienă orală corectă şi prevenţia problemelor dentare.

Credem în comunicarea deschisă, ca de la om la om, cu toţi pacienţii. Ca specialişti, facem tot posibilul ca pacientul să se relaxeze, îi răspundem, cu calm, la întrebări, îl facem să înţeleagă că este în siguranţă şi că a venit în locul potrivit pentru a-şi rezolva problemele. Nu închidem uşa în nas nimănui şi nu plecăm acasă până nu terminăm cu ultimul pacient din sala de aşteptare.

“Multă lume m-a întrebat de-a lungul anilor de ce nu am deschis clinici în Bucureşti sau în alt oraş mare. Într-adevăr, în prima fază, am deschis cabinetul din Răcari pentru că eram acasă, m-am gândit că aici îmi va fi mai uşor, pentru început. În scurt timp, însă, am realizat că în localităţile mici, nevoia de servicii stomatologice de calitate şi la preţuri decente este mult mai mare. La fel de mare este şi nevoia de educaţie în ceea ce priveşte igiena orală şi prevenţia problemelor dentare.

Experienţa celor 12 ani de practică în mediul rural m-a schimbat şi m-a modelat ca om şi ca profesionist. Am învăţat să am mai multă răbdare, să fiu mai empatică, să ascult şi să explic lucruri aparent banale, pe care credeam, înainte, că le ştie oricine. VioDent nu e un business clasic, e o comunitate. După ce vin de câteva ori la noi, pacienţii îmi spun că nu mai vin ca la doctor, cu teamă, ci vin relaxaţi, să scape de dureri, să socializeze şi să zâmbească din tot sufletul. Pentru mine, asta e magie.”

Dr. Violeta Alecu

stomatologie generală

Echipa VioDent

Dr. Cosmin Ghiţă

Dr. Cosmin Ghiţă

chirurgie orală și maxilo-faciala, implantologie şi estetică faciala

Dr. Violeta Alecu

Medic stomatolog