Consultație Stomatologică

Pentru a putea vedea care este situația sănătății dentare a unui pacient este nevoie întotdeauna de o consultație stomatologică. Aceasta reprezintă de fapt prima interacțiune dintre medicul dentist și pacient. Ea este esențială pentru o evaluare preliminară și stabilirea unui plan de tratament corect și profesionist.

Consult la VioDent

Cu scopul de a avea o imagine cât mai clară și a putea interveni în cazul tuturor problemelor existente, un astfel de consult stomatologic va fi urmat de recomandarea de a face o radiografie dentară simplă, panoramică sau 3D.

Pe baza acesteia și a observațiilor inițiale, medicul stomatolog îi poate explica și prezenta pacientului, în detaliu, toate problemele clinice întâlnite. Abia după aceea se poate trece la realizarea unei scheme de tratament în funcție de ceea ce îți dorește pacientul, de recomandările medicului și de cele mai potrivite soluții.

Ce este un Control Stomatologic?

Un control stomatologic este acea vizită periodică pe care este recomandat să o faceți în fiecare an la medicul dentist. Acesta este cea mai eficientă metodă pentru a ține sub control sănătatea dentară, a preveni apariția cariilor sau a bolii parodontale.

Nu lăsați niciodată o problemă să se agraveze și prezentați-vă la un cabinet ori de câte ori simțiți simptome de durere spontană, dureri la cald, rece, dulce, un miros neplăcut în gură, jenă sau disconfort la mestecare etc.

Frecvența ideală este o dată la 6 luni, cam de 2 ori pe an. Dar în cazul în care nu puteți să fiți așa de precauți, prezentați-vă la dentist cel puțin o dată pe an.

Vă așteptăm în cabinetele noastre! Aici puteți beneficia de control și consultație gratuite!

Ai nevoie de o consultație profesionistă?

Programează-te Acum!

Program de lucru

Valorile noastre

  • ResponsabilitateResponsabilitate
  • EmpatieEmpatie
  • ÎnvăţareÎnvățare
  • Respect
  • CorectitudineCorectitudine