Cabinet Stomatologie Baleni

Vizitele la medicul stomatolog pot fi mult mai dese acum pentru mulți locuitori din Băleni. VioDent a deschis o clinică de stomatologie în Băleni, care dispune de aparatura și personalul necesar pentru a putea realiza o gamă diversificată de servicii și intervenții stomatologice de specialitate.

Cabinetul nostru

Poți apela la noi cu încredere pentru o consultație și pentru alegerea celei mai noi și eficiente metode de tratarea a oricărei probleme și afecțiuni dentare. Realizăm terapii și tratamente carii, tratamente de canal, proteze, fațete, implanturi și chiar intervenții nechirurgicale de estetică facială.

Așadar, dacă ai nevoie de un medic specialist în \Băleni, poți suna oricand pentru o programare sau pentru un consult. Cu experiența câștigată în peste 10 ani de practică, pe baza observației clinice și a unei radiografii, putem alege cele mai avantajoase soluții de tratament.

Despre clinica stomatologică

Avem cel mai sigur și mai modern cabinet de servicii stomatologice în Băleni, care se adresează atât tinerilor și vârstnicilor, cât și celor mici. Vă putem oferii soluții actuale, cu maximum de eficiență și durabilitate la toate problemele și afecțiunile dentare existente în prezent.

Clinica noastră oferă o gamă completă de intervenții și tratamente de stomatologie dentară generală, implanturi, lucrări protetice, coroane, fațetări, tratamente radiculare și de canal, ortodonție și aparate dentare, proteze acrilice și elastice și chiar intervenții nechirurgicale de estetică facială.

Pentru mai multe informații, o consultație sau o programare sunați la VioDent!